Om Gabriella och "Glimmer"

Historia

Jag som skapar örhängen och annat vackert i Glimmer har en lång tid av pyssel bakom mig. Jag kan inte sluta pyssla och skapa. Idén med återvinning kom när jag var på loppis, som jag älskar att gå runt på. Många fina äldre bijouterier, även riktigt fina pärlhalsband, fanns att köpa. Ofta hade halsbanden en egen historia. Ett besök på Historiska museet i Stockholm inspirerade mig till tekniken med "silvertrådsbur" runt pärlorna. Beställning av ett par örhängen till en väns bröllop fick mig att skapa örhängen i större skala, sedan var det igång... 

 

Framtid

När websidan är igång, med försäljning mm, hoppas jag kunna hitta en eller flera partners. Vi skulle kunna hyra en verkstad ihop. Där skulle vi kunna ha försäljnimg och kurser, och inspirera varandra till nya höjder.  

Bildbeskrivning

Tavla för smycken!


Ett smart sätt att få ordning ovanpå byrån. Där ligger förmodlingen ett antal krok-örhängen och krokar tag i allt möjligt. Beställ en tavla i din favoritfärg, med elller utan halsbandshängare. Tavlorna går att måttbeställa och, som sagt, du kan få tavlan i din älsklingsfärg. Priset sätts efter materialåtgång pch arbetstid. Prisexempel:

30 * 30 cm  50:-

30 * 50 cm  70:-

halsbandshängare   + 30:- (vit eller metall)

   

Exempel på arbeten

Image description
Bildbeskrivning